Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
100 % naturalne składniki
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Jednostka miary | szt. |
mleko pasteryzowane
sól
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g | |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane