Należy spożyć do: data i numer partii na wierzchu opakowania.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +8 ℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Wyprodukowano w Polsce
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g | % RWS * |
---|
Wartość energetyczna | 543 kJ / 129 kcal | 7% |
Tłuszcz | 5,8 g | 8 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,8 g | 19 % |
Węglowodany | 3,3 | 1 % |
w tym cukry | 2,5 g | 3 % |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 16 g | 32 % |
Sól | 0,07 g | 1 % |
* *Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | | |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 1
Cechy: 100 % z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
www.osmwloszczowa.com.pl
Dołącz do nas Facebook: /pOSMakujWloszczowy