Jamar Sos boloński 520 g

Nowy produkt

6,99 zł

13,98 zł / kg

5906716203573

szt.

Najlepiej spożyć przed: data i numer partii nadruk na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Sos boloński Jamar to dodatek do dań rodem z Włoch, charakteryzujący się intensywnym smakiem pomidorów. Wzbogaci smak wielu potraw, szczególnie tych z makaronem, w tym klasycznego spaghetti bolognese.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Sos boloński. Sos warzywny. Produkt pasteryzowany.
Jednostka miaryszt.
woda
pulpa pomidorowa (24 %)
koncentrat pomidorowy (15,2 %)
cebula (6 %)
cukier
skrobia modyfikowana
marchew (1,5 %)
sól
olej rzepakowy
czosnek
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
zioła
przyprawy
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Energia277 kJ / 66 kcal
Tłuszcz1,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone<0,1 g
Węglowodany12 g
- w tym cukry8,5 g
Błonnik1,2 g
Białko1,1 g
Sól1,1 g

Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 520
szybkie i łatwe danie
zawiera witaminę C, E, K
zawiera witaminy z grupy B
zawiera błonnik, magnez i fosfor
Rozmiar opakowania: 520
Jednostka (tekst opisowy): g

Producent: ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp.j.

ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp.j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl

Ostatnio oglądane