Konserwa mięsna sterylizowana
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 110 g
Wartość energetyczna kcal: 593 kcal
Wartość energetyczna kJ: 142 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9,4 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Zawartość węglowodanów: 3,4 g
Cukry: 0,8 g
Zawartość białek: 11 g
Zawartość soli: 2,4 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: Mięso z golonki wieprzowej 50%, woda, mięso wieprzowe 10%, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (gorczyca) ,ekstrakty przypraw, aromaty, białko wieprzowe, cukier, stabilizatory: E450, E451, wzmacniacze smaku – E621, E635, przeciwutleniacz E316, ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka sojowego, substancja konserwująca E250.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 12 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 110 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Producent: EVRAMEAT
EVRAMEAT
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Ostatnio oglądane