Konserwa wieprzowo-wołowa sterylizowana
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 230 kcal
Wartość energetyczna kJ: 954 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 19 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g
Zawartość węglowodanów: 3 g
Cukry: 0 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 1,7 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: Mięso wieprzowe (51%) mięso wołowe (21%),woda, tłuszcz wołowy, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, stabilizatory: E451; substancja zagęszczająca: E407; dekstroza, przyprawy i ekstrakty przypraw(zawiera seler), wzmacniacz smaku: E621; substancja konserwująca: E250.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 24 mies.
Temperatura przechowywania min - max: poniżej 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 500 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Zakłady Mięsne "Łmeat-Łuków" S.A.
ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków
Ostatnio oglądane