Spożyć po otwarciu.
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Malina 100 % owocu liofilizowana*.
- Chrupiące i pożywne owoce
- Wysoka zawartość składników odżywczych dzięki procesowi liofilizacji
- Intensywny smak i aromat
- Produkt bezglutenowy
- Bez dodatku cukru
*Liofilizacja jest procesem polegającym na usuwaniu wody z uprzednio zamrożonego produktu żywnościowego. Metoda ta pozwala na długotrwałe przechowywanie żywności bez użycia środków konserwujących. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
MALINA 100% OWOCU liofilizowana, w opakowaniu 15g – to smaczny i pełnowartościowy produkt, gotowy do spożycia od razu po otwarciu torebki.
Liofilizowane maliny są znakomitym dodatkiem do jogurtów, deserów, ciast czy napojów. Owoce można dodać do śniadania, urozmaicając smak porannej owsianki; warto je także wykorzystać jako składnik wypiekanych samodzielnie ciasteczek, tortów oraz słodkich bułek.
W procesie liofilizacji maliny zostały zamrożone, a następnie pozbawione wody. Dzięki temu można cieszyć się smakiem i aromatem owoców przez długi czas oraz sięgać po nie o dowolnej porze roku. Proces liofilizacji umożliwia zachowanie wysokiej zawartości składników odżywczych – owoce są pożywne, chrupiące i mają intensywny smak oraz aromat. Produkt jest bezglutenowy i nie zawiera dodatku cukru. Do wyprodukowania 100g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Produkt dostępny w wygodnym opakowaniu, z zapięciem strunowym.
MALINA 100% OWOCU liofilizowana, w opakowaniu 15g – to smaczny i pełnowartościowy produkt, gotowy do spożycia od razu po otwarciu torebki.
Liofilizowane maliny są znakomitym dodatkiem do jogurtów, deserów, ciast czy napojów. Owoce można dodać do śniadania, urozmaicając smak porannej owsianki; warto je także wykorzystać jako składnik wypiekanych samodzielnie ciasteczek, tortów oraz słodkich bułek.
W procesie liofilizacji maliny zostały zamrożone, a następnie pozbawione wody. Dzięki temu można cieszyć się smakiem i aromatem owoców przez długi czas oraz sięgać po nie o dowolnej porze roku. Proces liofilizacji umożliwia zachowanie wysokiej zawartości składników odżywczych – owoce są pożywne, chrupiące i mają intensywny smak oraz aromat. Produkt jest bezglutenowy i nie zawiera dodatku cukru. Do wyprodukowania 100g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Produkt dostępny w wygodnym opakowaniu, z zapięciem strunowym.
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz nasiona sezamu.
zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu po 15 g.