Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym (59%) i zbożami.
czekolada MLECZNA 33,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
cukier
MLEKO odtłuszczone w proszku (17,5%)
olej palmowy
ekspandowane ziarna zbóż 7,5% (JĘCZMIEŃ, ryż, PSZENICA, PSZENICA (orkisz), gryka)
MASŁO odwodnione
emulgator: lecytyny (SOJA)
wanilina
Składniki mleka: 30,5%
Zawiera: jęczmień, mleko, soja, pszenica
| Średnia wartość odżywcza 100 g | baton 23,5 g | %* baton |
---|
Wartość energetyczna | 2342 kJ/561 kcal | 549 kJ/132 kcal | 7 |
Tłuszcz | 33,8 g | 7,9 g | 11 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,9 g | 5,1 g | 26 |
Węglowodany | 54,9 g | 12,9 g | 5 |
w tym cukry | 49,1 g | 11,5 g | 13 |
Białko | 8,6 g | 2 g | 4 |
Sól | 0,275 g | 0,065 g | 1 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | | | |
Wymiar liczbowy: 23.5
Rozmiar opakowania: 23,5
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com