Pakowany w atmosferze ochronnej.
Należy spożyć do: data i nr partii podane na opakowaniu.
Przechowywać w temperaturze od +1 ℃ do +8 ℃, a po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Tworóg półtłusty, klinek.
Wyprodukowano w Polsce
mleko
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
wartość energetyczna | 480 kJ / 114 kcal |
tłuszcz w tym | 4,0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
węglowodany w tym | 3,5 g |
- cukry | 3,5 g |
białko | 16 g |
sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: wysoka zawartość białka
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl