Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Przepisy na morliny.pl
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Boczek wieprzowy wędzony parzony z dodaną wodą.
Produkt może zawierać:
soję,
mleko i produkty pochodne (w tym
laktozę),
gorczycę,
seler.
boczek wieprzowy 85 %
woda
sól
stabilizatory: trifosforany
glukoza
białko wieprzowe
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
maltodekstryna
aromaty dymu wędzarniczego
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1380 kJ / 334 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,2 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
50 % więcej boczku*
dodaje smaku każdemu daniu
dobry na ciepło i zimno - do sałatek i na kanapkę
*niż w standardowym opakowaniu
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Kutno Sp. z o.o.
Animex Kutno Sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa