Gellwe Sernik na zimno mieszanka do domowego przygotowania 193 g

Nowy produkt

6,49 zł

33,63 zł / kg

5900552012504

szt.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
www.gellwe.pl
Gellwe Tradycja od 1985
Zapraszamy do Gellwe Krakowskiej Manufaktury Pyszności, w której Mistrzowie kulinarni godzinami opracowują i testują wyjątkowe receptury, żebyś Ty mógł w kilka chwil cieszyć się przyjemnością z ich smakowania. Idealne proporcje i dobre składniki są naszą najcenniejszą wartością. Od ponad 30 lat w produktach Gellwe odnajdziesz naszą pracę, doświadczenie i wielką pasję do pysznego jedzenia. Gellwe cała przyjemność po Twojej stronie!

Naturalnie Gellwe - gellwe.pl

Gellwe - naturalnie pyszne

Smacznego życzy polska marka Gellwe
Sernik klasyczny

Do sernika:
- 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki).

Do dekoracji:
- okrągłe biszkopty;
- galaretka Gellwe o smaku truskawkowym;
- owoce świeże lub mrożone.

1. Przygotuj sernik
Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 5 minut.
2. Przełóż masę
Masę przełóż do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę.
3. I gotowe!
Udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką.

Sernik wzbogacony
- 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki);
- 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g);
- okrągłe biszkopty;
- galaretka Gellwe o smaku truskawkowym;
- owoce świeże lub mrożone.

Przygotuj sernik
Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodaj serki homogenizowane i miksuj jeszcze przez ok. 2 minuty. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. Sernik udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką.

Słodkiego dnia :)
Mieszanka do domowego przygotowania sernika.
Może zawierać soję.
Ciasto można podzielić na 12 porcji po ok. 67 g.
Jednostka miaryszt.
cukier
skrobie (skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna)
serwatka w proszku (z mleka)
syrop glukozowy
oleje roślinne całkowicie utwardzone (palmowy i kokosowy)
żelatyna
emulgator (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
białka mleka
mleko odtłuszczone w proszku
aromaty (zawierają mleko)
Zawiera: mleko, pszenica
Może zawierać: soja
Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2% tłuszczu, bez biszkoptów, galaretki i owoców w 100 gWartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2% tłuszczu bez biszkoptów galaretki i owoców w 1 porcji
Wartość energetyczna608 kJ/144 kcal408 kJ/97 kcal (5%*)
Tłuszcz4,3 g2,9 g (4%*)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,6 g2,4 g (12%*)
Węglowodany21,3 g14,3 g (5%*)
w tym cukry17,4 g11,7 g (13%*)
Białko4,9 g3,3 g (7%*)
Sól0,15 g0,10 g (2%*)
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Ciasto można podzielić na 12 porcji po ok. 67 g.

Wymiar liczbowy: 193
Cechy: puszysty, delikatny
Rozmiar opakowania: 193
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 12 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Ciasto można podzielić na 12 porcji po ok. 67 g.

Producent: FOODCARE SP. Z O.O.

FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów

Ostatnio oglądane