Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
www.gellwe.pl
Gellwe Tradycja od 1985
Zapraszamy do Gellwe Krakowskiej Manufaktury Pyszności, w której Mistrzowie kulinarni godzinami opracowują i testują wyjątkowe receptury, żebyś Ty mógł w kilka chwil cieszyć się przyjemnością z ich smakowania. Idealne proporcje i dobre składniki są naszą najcenniejszą wartością. Od ponad 30 lat w produktach Gellwe odnajdziesz naszą pracę, doświadczenie i wielką pasję do pysznego jedzenia. Gellwe cała przyjemność po Twojej stronie!
Naturalnie Gellwe - gellwe.pl
Gellwe - naturalnie pyszne
Smacznego życzy polska marka Gellwe
Sernik klasyczny
Do sernika:
- 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki).
Do dekoracji:
- okrągłe biszkopty;
- galaretka Gellwe o smaku truskawkowym;
- owoce świeże lub mrożone.
1. Przygotuj sernik
Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 5 minut.
2. Przełóż masę
Masę przełóż do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę.
3. I gotowe!
Udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką.
Sernik wzbogacony
- 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki);
- 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g);
- okrągłe biszkopty;
- galaretka Gellwe o smaku truskawkowym;
- owoce świeże lub mrożone.
Przygotuj sernik
Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodaj serki homogenizowane i miksuj jeszcze przez ok. 2 minuty. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. Sernik udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką.
Słodkiego dnia :)
Mieszanka do domowego przygotowania sernika.
Może zawierać
soję.
Ciasto można podzielić na 12 porcji po ok. 67 g.