Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.
Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Poznaj Gryzzale - baw się wspaniale
Mocu - siła fizyczna!
Mega - siła intelekyu!
Lool - siła humoru!
Zobacz więcej na:
gryzzale.pl
Czy wiesz, że... mięso jest źródłem:
białka, żelaza, witaminy B12
Wyrób drobiowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony.
Produkt może zawierać:
soję,
mleko,
orzechy,
seler,
gorczycę.
mięso z kurczaka
mięso z indyka
skrobia
sól
substancja żelująca: alginian sodu
przyprawy
aromaty
susz z aceroli
Ze 145 g mięsa drobiowego (w tym 111 g mięsa z kurczaka i 34 g mięsa z indyka) wyprodukowano 100 g produktu
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, orzechy, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
| na 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1318 kJ/ 317 kcal |
Tłuszcz: | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6,4 g |
Węglowodany: | 5,8 g |
w tym cukry: | 1,7 g |
Białko: | 24 g |
Sól: | 2,3 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 40
bez dodatku konserwantów
22% mniej* tłuszczu
34% mniej* soli
wysoka zawartość białka
bez dodatku fosforanów, glutaminianów, barwników
produkt bezglutenowy
*w stosunku do kabanosów drobiowych zawierających średnio 27 g tłuszczu i 3,5 g soli na 100 g produktu
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: TARCZYŃSKI S.A.
TARCZYŃSKI S.A.
Ujeździec Mały 80,
55-100 Trzebnica
Polska
tarczyński.pl