Najlepiej spożyć przed:/Numer partii: nadruk na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w przeciągu 30 dni.
Marynata śliwkowa. Gotowa marynata do mięs z powidłem śliwkowym. Produkt pasteryzowany.
powidło śliwkowe (35 %) (śliwki węgierki 89 %, cukier)
woda
cukier
czosnek
ocet balsamiczny (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny)
sól
ocet spirytusowy
olej słonecznikowy
cebula
skrobia modyfikowana
zagęszczony sok z czarnej marchwi
przyprawy
cukier wędzony
ekstrakt z czosnku
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
| Wartość odżywcza na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 773 kJ / 183 kcal |
Tłuszcz | 4,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 35 g |
- w tym cukry | 27 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 4,5 g |
Trwałość po otwarciu: 30 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 485
Cechy: mięso będzie kruche i soczyste
Rozmiar opakowania: 485
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Roleski Sp. J.
Roleski Sp. J.,
ul. Spacerowa 181 a,
33-113 Zgłobice PL,
www.roleski.pl