Pakowany w atmosferze ochronnej.
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Ser wiórkowany tłusty, niedojrzewający.
Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu sie wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1254 kJ/301 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 3,2 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Przechowywać w lodówce
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl