Najlepiej spożyć przed: data - kod partii produkcyjnej na opakowaniu. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser topiony z serem Ementaler.
woda
sery 31 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Ementaler 10 %)
masło
mleko w proszku odtłuszczone
serwatka w proszku (z mleka)
skrobia kukurydziana
sole emulgujące: E 450, E 452
sól
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 804 kJ / 193 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,5 g |
Węglowodany | 7,8 g |
w tym cukry | 5,9 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 150
bez konserwantów
źródło białka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.,
ul. Przemysłowa 58,
43-100 Tychy,
Polska