Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 48 godzin.
Ser sałatkowy.
Wyprodukowano w Polsce.
mleko
sól
kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 736 kJ / 177 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,3 g |
Węglowodany | 2,8 g |
w tym cukry | 2,7 g |
Białko | 10 g |
Sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
z mleka krów rasy Montbeliarde
wysoka zawartość białka
bez dodatku substancji konserwujących
łatwy do krojenia
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl