Rękaw może być używany w temperaturze do 220 °C przez nie dłużej niż 1,5 godziny, bez włączonej funkcji grilla. Produkt jednorazowego użytku. Podczas pieczenia rękaw nie powinien dotykać ścianek piekarnika. Rękaw należy nakłuć w 2-3 miejscach.
Żyj wygodniej!
- piecz potrawy we własnym sosie - niskokalorycznie i bez tłuszczu, za to z wyjątkowym aromatem i soczystością!
Rękaw do pieczenia:
- łatwo się zamyka dzięki dołączonym klipsom
- pozwala na utrzymanie czystości wewnątrz piekarnika
- szeroki na 35 cm, długi na 3 metry - odetnij tyle, ile potrzebujesz
- rękaw zmieści bez problemu większą pieczeń
Spróbuj!
- więcej soczystości? Wlej do rękawa odrobinę wody, rosołu lub wina
- chrupiąca skórka? Rozetnij rękaw przed końcem pieczenia