Tacki należy przechowywać w suchym miejscu.
Żyj wygodniej!
- grilluj wygodnie na tackach, które będą pasować praktycznie do każdego grilla!
Tacki do grilla:
- przepuszczają aromatyczny dym, ale ograniczają spalanie się tłuszczu
- dobry grill to czysty grill, a tacki chronią go przed pobrudzeniem
- tacki są idealne do mięs, ale fantastycznie radzą sobie też z rybami i warzywami!
- wygodne tacki w poręcznym rozmiarze
Spróbuj!
- grillowanie zacznij dzień wcześniej - od wrzucenia porcji mięsa, ryb lub warzyw do marynaty z oliwy i ulubionych przypraw! Świetnie sprawdzą się do tego moje torebki strunowe. Zaszalej i przygotuj kilka różnych smaków, schowaj je na noc do lodówki i na drugi dzień - voilà!
Prosto i wygodnie!
Do przechowywania żywności w maksymalnej temperaturze 350°C przez nie dłużej niż 2 godziny lub do długotrwałego przechowywania w temperaturze pokojowej.
Tacek nie należy używać do kontaktu z żywnością wysoce słoną oraz o odczynie bardzo kwasowym i zasadowym (np. cytryna, sól, ocet).
Nie stosować w kuchence mikrofalowej.