Należy spożyć do: data na górze zakrętki. Temperatura przechowywania od +1 °C do +8 °C.
Otrzymywane metodą termostatową. Gazowanie produktu jest naturalne.
Metoda pozyskiwania naszego produktu nawiązuje do najstarszych tradycji otrzymywania mleka zsiadłego przez gospodynie wiejskie.
Zsiadłe mleko. Mleko fermentowane.
mleko
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g |
---|
wartość energetyczna | 193 kJ (46 kcal) |
tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,3 g |
węglowodany | 4,0 g |
w tym - cukry | 4,0 g |
białko | 3,0 g |
sól | 0,08 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 420
Rozmiar opakowania: 420
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4,
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu