Pakowano w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu opakowania należy spożyć w ciągu 24 h.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten,
gorczycę,
seler,
mleko (łącznie z
laktozą).
Produkowane w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE
mięso kurczęce 93 % (w tym mięso z piersi kurczęcej 71 %)
sól
białko sojowe
tłuszcz drobiowy z kurczaka
przyprawy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
syrop glukozowy
hydrolizowane białko roślinne kukurydziane
ekstrakty przypraw
stabilizatory: cytryniany sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Produkt w osłonce naturalnej - jelito wieprzowe
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca
Zawiera: soja
Wzmacniacze smaku: Zawiera
MSG (glutaminian): Zawiera
konserwanty: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia: | 780 kJ / 187 kcal |
Tłuszcz: | 13 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
- w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,1 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 400
93 % mięsa
delikatna i ze smakiem
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa