Warunki przechowywania: temperatura od +5 °C do +25 °C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć przed końcem oraz numer partii podane na denku.
Pasztet drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
Może zawierać
mleko (łącznie z
laktozą).
woda
mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 18 %
tłuszcz wieprzowy 17 %
wątroba z kurcząt 16 %
mąka pszenna
białko sojowe
sól
emulgator E472c
regulator kwasowości: cytrynian sodu
skrobia pszenna
warzywa suszone: papryka zielona 0,7 %, cebula 0,7 %, ziemniak 0,7 %, papryka czerwona 0,6 %, dynia 0,5 %, batat 0,5 %, pomidor 0,4 %, marchew 0,1 %
zioła
aromaty
przyprawy (seler)
koncentraty i ekstrakty przypraw
masa jajowa
Zawiera: seler, jaja, soja, pszenica
Może zawierać: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 583 kJ / 140 kcal |
Tłuszcz | 9,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
Węglowadany | 7,1 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 6,9 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 130
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1
www.drop.pl
62 59 25 600