Spożywać po schłodzeniu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Konserwa sterylizowana. Mielonka wieprzowa.
Produkt może zawierać: soję,
mleko i produkty pochodne (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę.
boczek wieprzowy wędzony i parzony 36% (boczek wieprzowy - 91%, woda,regulator kwasowości: mleczan sodu, sól, białko wieprzowe, stabilizatory: trifosforany, difosforany, polifosforany, cukier, glukoza, przeciwutleniacze: E316, E301, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), substancja konserwująca: E250)
boczek wieprzowy 31%
mięso wieprzowe 17%
woda
tkanka łączna
sól
tłuszcz wieprzowy
stabilizatory: difosforany
przyprawy
substancja konserwująca: E250
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1246 kJ / 301 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,1 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 300
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce, mięso wieprzowe z UE.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
81% mięsa
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.morliny.pl