Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sałatka z warzywami i tuńczykiem w oliwie z oliwek. Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.
51 % warzywa w zmiennych proporcjach [marchew, soczewica zielona, ciecierzyca, fasola czerwona, oliwki zielone krojone (oliwki zielone, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy)]
26 % tuńczyk rozdrobniony (Katsuwonus pelamis / obszar połowu: FAO - patrz nadruk na opakowaniu/złowione w morzu okrężnicą)
woda
10 % oliwa z oliwek
sól
przyprawy
Zawiera: ryba
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 838 kJ / 202 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 7,3 g |
- w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 9,8 g |
Sól | 2,1 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 160
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Cechy: zrównoważony posiłek
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne „ŁOSOŚ" Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Słupsk 2,
Polska,
tel. +48 59 84 72 700,
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl,
www.lososustka.com.pl