Najlepiej spożyć przed: data oraz numer partii na spodzie puszki. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C, wilgotność względna do 75 %. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Łosoś w oleju. Produkt rybny sterylizowany.
W zakładzie przetwarza się:
gluten,
gorczycę,
soję,
skorupiaki.
Wyprodukowano na Łotwie
łosoś (Salmo salar) 60 %
olej rzepakowy 39 %
sól
Zawiera: ryba
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|
| Wartość energetyczna: | 1502 kJ / 363 kcal |
| Tłuszcz: | 33,8 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,2 g |
| Węglowodany: | <0,2 g |
| w tym cukry: | <0,2 g |
| Białko: | 14,8 g |
| Sól: | 0,70 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Masa po odsączeniu: 96
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP.K.
KONSHURT M. KASPRZYK SP.K.
42-202 Częstochowa,
ul. Korfantego 26,
tel. 34 373 18 10,
www.konshurt.com.pl