Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C.
Sałatka pikantna z makrelą. Konserwa sterylizowana.
Produkt może zawierać:
jaja,
mleko,
soję,
gorczycę.
rozdrobniony łosoś 22 %
woda
koncentrat pomidorowy
marchew
rozdrobniona makrela 5 % (Scomber scombrus)*
seler
cebula
pietruszka
olej rzepakowy
błonnik pszenny
cukier
ocet spirytusowy
sól
przyprawy
ekstrakt z papryki
*Obszar połowu: FAO 27, Północno-Wschodni Atlantyk, metoda połowu A - włoki lub B - sieci okrążające i podrywki - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Zawiera: seler, ryba, pszenica
Może zawierać: jaja, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 575 kJ / 139 kcal |
Tłuszcz | 9,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 5,6 g |
Białko | 5,1 g |
Sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 130
Tekst dowolny o pochodzeniu: Obszar połowu: FAO 27, Północno-Wschodni Atlantyk, metoda połowu A - włoki lub B - sieci okrążające i podrywki - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Rozmiar opakowania: 130
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: DEGA S.A.
DEGA S.A.,
Karnieszewice 5
76-004 Sianów,
www.dega.pl