Konserwa rybna sterylizowana
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 113 kcal
Wartość energetyczna kJ: 471 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Zawartość węglowodanów: 4,4 g
Cukry: 4,4 g
Zawartość białek: 10 g
Zawartość soli: 1,0 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: 60% szproty bez głów (Sprattus sprattus, złowione w Morzu Bałtyckim FAO 27IIId za pomocą włoków), 40% sos pomidorowy: woda, 19% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawierają seler), regulator kwasowości: kwas octowy.
Rodzaj narzędzia połowego: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 24 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 170 g
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Evrafish sp.zoo
Evrafish sp.zoo
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane