Należy spożyć do (dzień miesiąc): data wydrukowana na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Grecki. Produkt jogurtopodobny typu greckiego ukwaszony żywymi kulturami jogurtowymi.
Pochodzenie surowca - UE
maślanka 86 %
tłuszcz palmowy 10 %
mleko w proszku odtłuszczone
skrobia
białka mleka
żywe kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 484 kJ/117 kcal |
Tłuszcz | 10,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,0 g |
Węglowodany | 3,9 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 2,8 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 330
bardzo gęsty
świetny do dań kuchni śródziemnomorskiej
Rozmiar opakowania: 330
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: PHU JAGR Sp. z o.o.
PHU JAGR Sp. z o.o.
ul. Bąkowska 34
86-160 Warlubie
www.polmlek.com