Należy spożyć do: data, numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 24 godzin.
Deser na bazie maślanki o smaku brownie z wiśniami.
Bezglutenowy.
Wyprodukowano w Polsce
maślanka 60 %
mleko
śmietanka
cukier
przecier z wiśni 3,2 %
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
aromaty naturalne
czekolada w proszku
żywe kultury bakterii
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|
| wartość energetyczna | 508 kJ / 121 kcal |
| tłuszcz w tym | 6,0 g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g |
| węglowodany w tym | 13 g |
| cukry | 13 g |
| białko | 3,8 g |
| sól | 0,10 g |
| wapń | 120 mg (15 % RWS*) |
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 170
Cechy: bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl