Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl 
 Jak odmierzyć 100 g makaronu?
 Odmierz 1 i 1/3 szklanki makaronu i gotowe!
Lubella Tradycja od 1881
 Najlepsze ze zboża 
 Współpracujemy z polskimi rolnikami.
 Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
 Mielimy zboże we własnym młynie.
 Łączymy pasję z doświadczeniem.
Przepis dla Ciebie!
 Zupa grzybowa z marchewką i makaronem 
 Składniki:
 makaron Lubella nitki cięte 200 g
 bulion 800 ml
 grzyby świeże lub mrożone 200 g
 marchew 2 sztuki
 cebula
 natka pietruszki 
 Dodatkowo:
 2 łyżki masła, sól i pieprz 
 Ilość porcji: 2
 Czas przygotowania: 50 min 
 Przygotowanie:
 Makaron to podstawa! 
 Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
 Przygotuj dodatki! 
 Cebulę zeszklij na maśle. Dodaj pokrojone grzyby i je podsmaż. Zalej bulionem, dodaj pokrojoną w plasterki marchew i gotuj 25 minut.
 Połącz i ciesz się smakiem! 
 Dopraw solą i pieprzem. Posyp natką pietruszki. Podawaj z makaronem. 
 Smacznego!
Makaron nitki cięte.
Produkt może zawierać 
soję.