Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk w białym polu kodowym na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C.
  Przechowywanie w domu
 * (-6°C) 4 dni
 ** (-12°C) 3 tygodnie
 *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk w białym polu kodowym)
 Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Sprawdź skąd pochodzą nasze składniki na www.frosta.pl 
 Więcej inspiracji na www.frosta.pl  
 Czy wiesz, że...
 Mrożenie pozwala zachować witaminy i wartości odżywcze zawarte w warzywach na długi czas. 
 Czy wiesz, że...
 Mrożone warzywa nie mogą zawierać substancji konserwujących, dlatego w naszych Warzywach na patelnię ich nie znajdziesz - to proste!
100 % naturalnego smaku
 Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalnie pyszne Warzywa na patelnię. Zadbaliśmy, aby smakowały jak najlepiej! Gdy warzywa dojrzeją, są zbierane z pola i jak najszybciej zamrażane - dzięki temu na Twoim talerzu są soczyste i chrupiące. Nie używamy warzyw uprawianych w szklarniach - tak minimalizujemy nasz ślad węglowy. Umyte, obrane i pokrojone - tylko czekają na Twoje kulinarne, pełne smaku pomysły. FRoSTA. Smaczna i prosta.
Pyszny przepis na warzywa!
 Warzywa z marynowanym kurczakiem 
 Składniki: Warzywa na patelnię ulubione (400 g), 200 g fileta z kurczaka, 5 łyżek oliwy z oliwek, 2 ząbki czosnku, zioła prowansalskie, sól, pieprz 
 Przygotowanie:
 - kurczaka pokrój w paski, dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek, posiekany czosnek, zioła prowansalskie, sól, pieprz i marynuj przez 10 minut
 - na patelni rozgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek i dodaj kurczaka
 - dorzuć warzywa i wszystko razem podsmaż
 - dopraw solą, pieprzem i gotowe!
Mieszanka warzyw z kalafiorem i fasolą szparagową, bez przypraw. Produkt głęboko mrożony.
Produkt może zawierać 
gluten, 
skorupiaki, 
jaja, 
ryby, 
soję, 
mleko, 
seler, 
gorczycę, 
mięczaki.