FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C020428
Wstrząśnij przed użyciem
Po otwarciu przechowuj w lodowce, nie dłużej niż 4 dni.
Dobre w swej naturze
Roślinna alternatywa mleka dla tych, którzy wiedzą, że tajemnica udanej zmiany nawyków żywieniowych tkwi w przyjemności smaku
Spróbuj!
do kultowej kawy INKA
do shake'ów
do deserów
Roślinna alternatywa mleka na bazie migdałów dla tych, którzy wiedza, ze tajemnica udanej zmiany nawyków żywieniowych tkwi w przyjemności smaku. Bez dodatku cukru.
Inka jest obecna na polskim rynku od 1971 r. Już od ponad 50 lat marka stawia sobie za cel: naturalność, wysoką jakość oraz smak. Obecnie, Inka to zdecydowany lider rynkowy w kategorii kaw zbożowych w Polsce i jedna z ulubionych marek napojów roślinnych. Cieszy się zaufaniem i niesłabnącą popularnością, mając status niemal kultowej polskiej marki, znanej od pokoleń.
inka z chia
Przepis:
200 ml migdałowego podgrzewamy z 4 łyżkami nasion chia przez 2-3 min, w trakcie dodajemy 2 łyżeczki kawy inki i 3 łyżki miodu, odstawiamy i czekamy, aż chia spęcznieje, na dno słoiczków wykładamy konfiturę owocową, a na nią ostudzony deser, dekorujemy owocami.
Napój migdałowy z wapniem, UHT.
Produkt może zawierać inne
orzechy i
soję.