masa makowa - termostabilna, stosowana do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptów i innych wyrobów cukierniczych
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 224 kcal
Wartość energetyczna kJ: 938 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Zawartość węglowodanów: 28 g
Cukry: 20 g
Zawartość błonnika: 6,3 g
Zawartość białek: 4,6 g
Zawartość soli: 0,03 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 224 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 938 kJ
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 9 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 28 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 20 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 6,3 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 4,6 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,03 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj: Konserwowe
Skład podstawowy: Inne
Składniki: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, mak 21%, bakalie 8% (rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat, cynamon, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja konserwująca dwutlenek siarki.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 36 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 10 - 25 °C
Zawartość netto: 850 g
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Producent: Greek Trade Sp. Z o.o.
Greek Trade Sp. Z o.o.Ostatnio oglądane