FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C014047
Przed otwarciem wstrząsnąć. Można stosować na gorąco lub zimno.
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +1 °C do +7 °C, nie dłużej niż 5 dni.
Źrodło wapnia i witamin B12, D2 i E
Niska zawartość cukru
100 % roślinny
Naturalnie bez laktozy
Bezglutenowy
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Alpro Napój Migdałowy może być wartościowym urozmaiceniem diety dla każdego. Charakteryzuje go delikatny smak prażonych migdałów i niska zawartość cukru oraz tłuszczu. Napój powstaje w 100 % na bazie roślin, dzięki czemu nie zawiera laktozy. To produkt bezglutenowy, będący źródłem wapnia oraz witamin B12, D2 i E. Napój Migdałowy Alpro to alternatywa dla mleka, która świetnie sprawdza się jako dodatek do koktajli lub składnik codziennych posiłków, np. płatków, musli czy owsianek.
Alpro. Roślinnie, zawsze pysznie!
Napój migdałowy z wapniem i witaminami.
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.*= 15% referencyjnych wartości spożycia
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 500
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml