Wyrób garmażeryjny z kurczaka z dodatkiem surowców wieprzowych, pieczony.
Jednostka miary | kg |
Składniki: mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt (35%), woda, skórki z kurcząt, mięso wieprzowe (10%), kasza manna (z pszenicy), wątroba z kurcząt, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, białko sojowe, skrobia, sól, mleko w proszku odtłuszczone, jajo kurze w proszku, przyprawy, wzmacniacz smaku - glutaminian monosodowy, aromaty (soja, kukurydza, mleko łącznie z laktozą).
Wartość energetyczna | 1061 kJ/ 255 kcal | ||
Tłuszcz | 17 g | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,5 g | ||
Węglowodany | 7,5 g | ||
w tym cukry | 1,2g | ||
Białko | 17 g | ||
Sól | 2,0 g |
Produkt należy przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C
Przy zapewnieniu temperatury przechowywania, w nienaruszonym opakowaniu, termin przydatności do spożycia wynosi 24 dni VAC, 25 dni MAP, 10 dni luz od daty produkcji.
Producent: Cedrob S. A.
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane