Pakowano w atmosferze ochronnej.
Sposób przygotowania:
1. Usunąć folię. Podgrzewać na parze pod przykryciem przez ok. 4 minuty. Bułeczki wypełniać po podgrzaniu.
2. Nakłuć folię i podgrzewać całe opakowanie przez 3 minuty przy 600W lub wyjąć pożądaną ilość Bao i podgrzewać 1,5 minuty przy 600W. Bułeczki wypełniać po podgrzaniu. Nie podgrzewać ponownie.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Należy spożyć do: patrz nadruk na górze opakowania.
Półprodukt parowany i schłodzony. Gotowy do spożycia po podgrzaniu do minimum 80 °C.
Może zawierać: MLEKO, JAJA.
mąka PSZENNA
woda
olej rzepakowy
drożdże
sól
cukier
mąka ŁUBINOWA
emulgator: lecytyna SOJOWA
skrobia kukurydziana
Może zawierać: jaja, mleko
Zawiera: łubin, soja, pszenica
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1127 kJ / 267 kcal |
Tłuszcz | 6,5 g |
w tym kwasy nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 46 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 0,64 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 360
Cechy: bez substancji konserwujących
Rozmiar opakowania: 360
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BUCHCIK sp. z o.o.
BUCHCIK sp. z o.o.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl,
e-mail: biuro@buchcik.com.pl