Spróbujesz, pokochasz
W domowej kuchni pierogi z serem podajemy polane ulubionym słodkim sosem z kawałkami owoców.
Warunki przechowywania
-6°C: 1 tydzień
-12°C: 1 miesiąc
-18°C: do daty minimalnej trwałości
Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Uwaga! Produkt jest wykonany ręcznie i może się nieznacznie różnić wielkością i kształtem.
Jawo
Ślimak, ślimak pokaż rogi, dam ci sera na pierogi...
Pierogi z serem. Produkt głęboko mrożony.
mąka pszenna
ser twarogowy 35%
woda
cukier
skrobia ziemniaczana
pasteryzowane jaja płynne
olej rzepakowy
sól
aromat wanilinowy
Zawiera: jaja, mleko, pszenica
Barwniki: Nie zawiera
| w 100 g | %RWS* |
---|
Wartość energetyczna | 800 kJ / 189 kcal | 10% |
Tłuszcz | 2,0 g | 3% |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g | 5% |
Węglowodany | 32 g | 12% |
w tym Cukry | 8,2 g | 9% |
Białko | 9,9 g | 20% |
Sól | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ / 2000 kcal). | | |
Informacja dla osób chorych na cukrzycę: zawartość wymienników w 100 g produktu: WW 3,2; WBT 0,6 | | |
Wymiar liczbowy: 450
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt Polski. Wyprodukowano w Polsce.
ręcznie robione
bez barwników
10 minut i gotowe
Produkt Polski
Rozmiar opakowania: 450
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: 1. Wrzuć pojedynczo zamrożone pierogi do 3 l posolonego wrzątku. 2. Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. 3. Po ugotowaniu wyjmij pierogi za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz. Od postaci zamrożonej
Producent: JAWO sp. z o.o.
JAWO sp. z o.o.
ul. Równoległa 88/98
42-216 Częstochowa
Polska
tel.: +48 34 363 14 28