Pyszna na zimno wyśmienita na gorąco!
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Kawałki srebrzyka połączone z dobrze znanym wszystkim sosem greckim - i to wszystko bez konserwantów!
SEKO
na fali smaku
Produkt zawiera ości.
Smażone kawałki filetów ze srebrzyka 35 % w sosie warzywno-pomidorowym 65 %. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
jaja,
gorczycę,
soję i
mleko.
Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary połowu: Morze Norweskie, Wody Islandii, Północno-zachodnie wybrzeże Szkocji i Irlandii Północnej lub zachód Szkocji. Kategoria narzędzia połowowego: włoki.
sos warzywno-pomidorowy [woda, marchew 29 %, cebula 11 %, cukier, koncentrat pomidorowy 6 %, seler 3 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego]
kawałki filetów ze srebrzyka, smażone [srebrzyk (Argentina silus)*, mąka pszenna, olej rzepakowy]
*Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary połowu: Morze Norweskie, Wody Islandii, Północno-zachodnie wybrzeże Szkocji i Irlandii Północnej lub zachód Szkocji. Kategoria narzędzia połowowego: włoki
Zawiera: seler, ryba, pszenica
Może zawierać: skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, soja
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 540 kJ/129 kcal |
Tłuszcz | 6,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 9,4 g |
Białko | 4,6 g |
Sól | 1,7 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 0,5 g/ 100 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
bez konserwantów
źródło kwasów tłuszczowych omega 3
laureat konkursu Teraz Polska
Polski Producent
danie gotowe
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40,
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl