Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Marynowane kawałki śledzia z farszem pomidorowo-cebulowym, receptura prosto z Kaszub
SEKO
na fali smaku
Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry 45% z cebulą soloną 27% i koncentratem pomidorowym 4% w oleju rzepakowym 18,5%.
Produkt może zawierać:
jaja,
gorczycę,
soję,
mleko,
seler, i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cebula
olej rzepakowy
cukier
koncentrat pomidorowy
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
suszone pomidory
pietruszka nać suszona
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
aromat papryki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 1163 kJ/ 281 kcal |
| Tłuszcz | 24 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
| Węglowodany | 8,6 g |
| w tym cukry | 8,6 g |
| Białko | 7,9 g |
| Sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 200
Cechy: Polski producent
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl