Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Często dobre dłużej
Popatrz - Powąchaj - Posmakuj
Ciecierzyca konserwowa Jamar to wyjątkowa odmiana grochu, spopularyzowana szczególnie na Bliskim Wschodzie. Można ją wykorzystać do przygotowania wielu potraw kuchni wschodniej, takich jak na przykład hummus, ale także do tradycyjnych polskich zup, sałatek oraz dań obiadowych.
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Ciecierzyca konserwowa. Produkt sterylizowany.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 400
Masa po odsączeniu: 240
aksamitna i chrupiąca
naturalnie wysoka zawartość białka
naturalnie wysoka zawartość błonnika
na wodzie ze źródeł jurajskich
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g