Przechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 6 °C.
Batonik twarogowy waniliowy w polewie kakaowej.
Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy i soję.
twaróg 53 % (z mleka)
polewa kakaowa 19 % [cukier, tłuszcze roślinne (shea, kokosowy); kakao w proszku 18 % (kakao w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu); aromat, emulgator: lecytyny rzepakowe]
cukier
białka mleka
naturalny aromat waniliowy
Zawiera: mleko
Może zawierać: orzechy, orzeszki ziemne, soja
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1441 kJ / 346 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 25 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 40
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl