Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Jogurt naturalny.
mleko zagęszczone odtłuszczone
śmietanka
białka mleka
kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 337 kJ / 80 kcal |
| Tłuszcz | 2,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
| Węglowodany | 8,0 g |
| w tym cukry | 8,0 g |
| Białko | 7,5 g |
| Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
wysoka zawartość białka
firma polska
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600 25