Masa netto 230 g (200 g e jogurt + 30 g musli)
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku i topperze. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +6 ℃.
Jogurt kremowy z mango, marakują i amarantusem oraz musli typ granola.
jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych)
wsad mango marakuja z amarantusem 22 % [mango 9,3 %, woda, cukier, przecier z marakui (z zagęszczonego przecieru) 1,5 %, amarantus 0,6 %, skrobia modyfikowana kukurydziana, stabilizator: pektyny; regulator kwasowości: cytrynian trójsodowy; barwnik: karoteny; naturalne aromaty]
granola 13 % [płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe]
Zawiera: jęczmień, mleko, owies, pszenica
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza produktu po wymieszaniu jogurtu z granolą w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 602 kJ / 143 kcal |
Tłuszcz | 5,8 g |
w tym kwasy nasycone | 4,1 g |
Węglowodany | 19,3 g |
w tym cukry | 12,6 g |
Błonnik | 1,0 g |
Białko | 3,0 g |
Sól | 0,17 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 230
Cechy: w zestawie z łyżeczką
Rozmiar opakowania: 230
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa