Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
firma polska
Jogurt naturalny typ grecki.
mleko
śmietanka
mleko zagęszczone odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
| Tłuszcz | 7,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,5 g |
| Węglowodany | 4,7 g |
| w tym cukry | 4,7 g |
| Białko | 3,5 g |
| Sól | 0,12 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
bardzo gęsty
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
doskonała baza do sosów i dipów
gęsta i kremowa konsystencja
firma polska
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600