Masa netto (200 g e jogurt +30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Jogurt kremowy z malinami oraz musli typ granola (maliny 11 %).
jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych)
wsad malinowy 22 % (maliny 50 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat)
musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
Zawiera: jęczmień, mleko, owies, pszenica
| Wartość odżywcza produktu po wymieszaniu jogurtu z płatkami w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 617 kJ / 147 kcal |
Tłuszcz | 5,8 g |
w tym kwasy nasycone | 3,8 g |
Węglowodany | 20,3 g |
w tym cukry | 13,4 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 230
Cechy: nowa eko łyżeczka
Rozmiar opakowania: 230
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl