Masa netto:
330 ml/350 g e
Przechowywać w temperaturze +1 °C do +8 °C.
Skyr jogurt typu islandzkiego jagoda.
mleko pasteryzowane
owoce 8 % (jagoda 4 % i przecier jagodowy 4 %)
cukier
naturalny aromat
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 328 kJ/78 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 9,5 g |
w tym cukry | 9,0 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,08 g |
Wymiar liczbowy: 330
Cechy: bogaty w białko
Rozmiar opakowania: 330
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy,
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
www.piatnica.com.pl