Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Przechowywać w temperaturze: +°C +8 °C.
Jogurt naturalny na bazie oryginalnej greckiej receptury. Jogurt Greek Style ma kremową i gęstą konsystencję. Świetnie nadaje się do sosów, kremów, deserów oraz jako zamiennik śmietany.
Jogurt naturalny typu greckiego, 10 % tłuszczu.
Mleko: pochodzenie Polska
Wyprodukowano w Polsce
ŚMIETANKA pasteryzowana
BIAŁKA MLEKA
żywe kultury baktero jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) (zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))
10 % tłuszczu
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 516 kJ / 124 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,5 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 340
nowa receptura
10 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Stretococcus thermophilus
Rozmiar opakowania: 340
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: P.P.H. Temar Sp. z o.o. sp. k.
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Facebook:/swiatserowtemar