Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z oregano i słodką bazylią.
Wyprodukowano w Danii.
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05 %, słodka bazylia 0,05 %, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 648 kJ/155 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białka | 15 g |
Sól | 2,8 g |
Wapń | 231 mg (29 %*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8480 kJ/2000 kcal) | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 4 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 410
Masa po odsączeniu: 200
Rozmiar opakowania: 410
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl