Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C. Ser topiony Cheddar
Jednostka miary
szt
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar 10%) mleko odtłuszczone masło mleko w proszku odtłuszczone serwatka w proszku (z mleka) sole emulgujące: E450, E452, E339 sól Zawiera: mleko
w 100 g:
wartość energetyczna
915 kJ/220 kcal
tłuszcz
16 g
w tym kwasy tł. nasycone
11 g
węglowodany
7 g
w tym cukry
3 g
białko
12 g
sól
2 g
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 10 Wymiar liczbowy: 100 Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Rozmiar opakowania: 100 Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o. ul. Przemysłowa 58 43-100 Tychy www.sertop.com.pl