Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +2°C/+8°C.
Twardy, dojrzewający ser pochodzący z Włoch. Oryginalność sera potwierdza znak DOP, czyli Chroniona Nazwa Pochodzenia. Ser Grana Padano doskonale smakuje z owocami i białym pieczywem. To świetny dodatek do dań na gorąco np. zup i zapiekanek. Otrzymywany jest z surowego mleka krowiego.
Ser Grana Padano ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia). Ser twardy, dojrzewający minimum 12 miesięcy.
Wyprodukowano i pakowano we Włoszech.
surowe MLEKO krowie
sól
podpuszczka zwierzęca
substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJ)
Minimum 32 % tłuszczu w suchej masie
Zawiera: jaja, mleko
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1654 kJ / 398 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 33 g |
Sól | 1,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 0.1
włoski
dojrzewający
twardy
Rozmiar opakowania: 0,100
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: P.P.H. TEMAR Sp.z o.o. sp.k.
P.P.H. TEMAR Sp.z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice