Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +10 ℃
 Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin
Znajdź nas na: fb.com/pOSMakujWloszczowy
Ser mazdamer plasterkowany. Ser podpuszczkowy, dojrzewający.
Wyprodukowano w Polsce
 mleko pasteryzowane
sól spożywcza
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
 | Wartość odżywcza w 100 g |  % RWS* | 
|---|
|  Energia |  1406 kJ / 338 kcal |  17 % | 
|  Tłuszcz |  26 g |  37 % | 
|  w tym kwasy nasycone |  18 g |  90 % | 
|  Węglowodany |  1,1 g |  0 % | 
|  w tym cukry |  0 g |  0 % | 
|  Białko |  25 g |  50 % | 
|  Sól |  1,5 g |  25 % | 
|  Wapń |  820 mg - 103 %** |  | 
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |  |  | 
| **Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych). |  |  | 
 Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2023 złoty medal
źródło wapnia
bez konserwantów
z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
 Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
 29-100 Włoszczowa,
 ul. Kochanowskiego 1
 tel. +48 41 3883300,
 fax +48 41 3883327,
 e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl