Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Ser Red Cheddar, wiórkowany, pełnotłusty, dojrzewający.
 mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: beta-karoten
Zawiera: mleko
 | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 1736 kJ/418 kcal | 
| Tłuszcz | 34 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g | 
| Węglowodany | 2,3 g | 
| w tym cukry | 0,1 g | 
| Białko | 25 g | 
| Sól | 1,8 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Arla Foods S.A.
 Arla Foods S.A.,
 ul.Dworcowa 27,
 78-220 Tychowo
 Polska
 www.arla.com